WORKSHOPS

HAPPY CIRCLE PRIKKELT JE CREATIVITEIT

Wil jij zelf creaties maken waar je blij van wordt? Individueel of bijvoorbeeld tijdens een vrijgezellenfeest, verjaardag of andere gelegenheid? Volg een workshop!

HAPPY CIRCLE organiseert workshops waarin Isabelle haar creativiteit met jou deelt. Speciaal voor liefhebbers van groene en natuurlijke materialen. De workshops zijn op inspirerende en liefst groene plekken door heel Nederland. Bekijk de kalender voor de workshops die op planning staan.


Vrijdag 25 oktober 2019
19:30 – 21:30 uur
Workshop Macramé Plantenhanger
Oerwoud in Den Bosch
IK WIL MEEDOEN

Kosten: € 35,- p.p. dit is inclusief alle materialen en een terracotta potje, vegan hapje en drankje

Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemer!
*De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers.

Donderdag 7 november 2019
18:30 – 20:30 uur
Workshop Macramé Plantenhanger
Dille & Kamille in Breda
IK WIL MEEDOEN

Kosten: € 35,- p.p. dit is inclusief alle materialen en een terracotta potje, koffie/thee en iets lekkers


WORKSHOP MACRAMÉ PLANTENHANGER
In deze workshop leer je eerst de verschillende macramé-basisknopen te maken. Daarna ga je zelf aan de slag. Je meet je koord uit en past daarna de geleerde knopen toe bij het maken van je eigen plantenhanger.

 

MINI –WORKSHOPMACRAMÉ
Tijdens deze workshop leer je één van de vele verschillende macraméknopen. Hiermee kun je vervolgens zelf een toffe sleutelhanger maken.

 

WORKSHOPTRUCK
Inmiddels scheurt Isabelle ook graag het hele land door met haar workshoptruck. Hierdoor heeft ze alles bij de hand waardoor ze op elk festival, fair, markt, op een weiland of welke plek dan ook een workshop kan verzorgen.

Wil je een workshop doen met een groep? Stuur dan een mail naar hello@happycircle.nl met je wensen. We kunnen verschillende workshops aanbieden en denken graag met je mee hoe jij je vrijgezellenfeest, verjaardag of kinderfeestje tot een succes kan maken.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste workshops? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op of  Facebook of Instagram.