About HAPPY CIRCLE

HAPPY CIRCLE: iedereen heeft creativiteit in zich! Creativiteit om anders te kijken naar je omgeving én materialen uit je omgeving. HAPPY CIRCLE doet er alles aan om jouw creativiteit te prikkelen, zelf te ontdekken en te laten zien.

—————————————————————————————————————————————–

HAPPY CIRCLE by Isabelle

Al van jongs af aan heb ik liefde voor inrichting in de breedste zin van het woord en past dit later ook toe in woningen en bij evenementen. Vaak zie ik mogelijkheden om met weinig een fijne sfeer neer te zetten. Het is vaak een combinatie van oud en nieuw maar vooral met aandacht. Ik hou van creativiteit, van mensen en van de wereld een stukje mooier maken.

Iedereen heeft een beetje creativiteit in zich en zo niet dan helpen we je graag een handje. Je hoeft geen kunstenaar te zijn; creativiteit kun je zelf ontwikkelen. Begin klein, makkelijk en laat je inspireren: volg een workshop, en/of vraag mij de oren van mijn hoofd, ik help je graag!

Isabelle