About HAPPY CIRCLE

HAPPY CIRCLE: iedereen heeft creativiteit in zich! Creativiteit om anders te kijken naar je omgeving én materialen uit je omgeving. HAPPY CIRCLE doet er alles aan om jouw creativiteit te prikkelen, zelf te ontdekken en te laten zien.

Je vindt hier lifestyle in de vorm van handgemaakte producten en bijzondere (vintage) vondsten. Ook kun je jouw creativiteit ontdekken door middel van workshops in deze creatieve werkplaats. Heb je zelf bijzondere creaties? Deze plek biedt jou de ruimte. Het bijzondere aan deze plek is dat je voelt dat alles met aandacht wordt gedaan. En het leuke is dat alles wat je ziet in de pop-up store ook te koop is. Zelfs de stoel waarop je de workshop volgt!

Ben je benieuwd? Kom eens een kijkje nemen in onze winkel in hartje Vught. We kijken er naar uit jou te ontmoeten, de espresso staat klaar!

—————————————————————————————————————————————–

HAPPY CIRCLE by Isabelle

Al van jongs af aan heb ik liefde voor inrichting in de breedste zin van het woord en past dit later ook toe in woningen en bij evenementen. Vaak zie ik mogelijkheden om met weinig een fijne sfeer neer te zetten. Het is vaak een combinatie van oud en nieuw maar vooral met aandacht. De kans om een pop-up store te openen in de Marktveldpassage in Vught heb ik met beide handen aangegrepen. Ik hou van creativiteit, van mensen en van de wereld een stukje mooier maken.

Ik hoop je te laten zien dat je met creativiteit en een kleine aanpassing al een andere sfeer kunt maken in je eigen omgeving; tuin, woonkamer, slaapkamer, keuken, etc. Zodra je bij winkel HAPPY CIRCLE in hartje Vught binnenstapt hoop ik dat het zo fijn voelt dat je eigenlijk niet meer weg wilt. En als je dan toch gaat, dat je vol inspiratie de deur uitstapt om jouw plek met creativiteit te verrijken.

Want iedereen heeft een beetje creativiteit in zich en zo niet dan helpen we je graag een handje. Je hoeft geen kunstenaar te zijn; creativiteit kun je zelf ontwikkelen. Begin klein, makkelijk en laat je inspireren: volg een workshop, en/of vraag mij de oren van mijn hoofd. Kom langs, ik help je graag!

Isabelle